• Дейност
  • България се присъединява към глобално проучване за нивото на осведоменост по отношение на една от се

Покана за участие в "МИСИЯ ЗДРАВЕ"

Покана за участие в Изложение „Мисия здраве”,

 
Уважаеми дами и господа, 
Бих искал да представя на вашето вниманиенай-новата инициатива на Български икономически форум- Изложение „Мисия здраве” - първото изложение, насочено към общата аудитория, чиято основна цел е да информира хората за всички здравни и социални услуги в България. Събитието се организира в партньорство с Българска асоциация „Диабет”. (Моля вижте приложеното описание на изложението.)
 

Дати: 7-9 юни, 3 дни (петък, събота и неделя)
Място:на открито, пространството пред НДК
Формат: изложение (щандове, шатри)
Организатор:Български икономически форум
Очакван брой посетители: 10 хил. дневно
 
Бих искал да се обърна към вас с покана да вземете участие в „Мисия Здраве”,като организирате безплатен скрининг за диабет на част от посетителите на изложението. За целта сме готови безплатно да ви предоставим място в рамките на събитието, на което да разположите екипа си, както и да ви съдействаме с всичко, което е необходимо. В случай, че проявявате интерес и към друга форма на участие, моля вижте приложената ценова оферта, както и схема на изложбената площ
 
Български икономически форум е сред най-големите и авторитетни организатори на икономически конференции и изложения в България и региона. Сред събитията, които организираме, са Southeast Europe BusinessForum, SoutheastEuropeiForum, Български икономически форум, Международен икономически форум “Марица”, Изложението за европейски програми и проекти „Европа за нас” и много др.
 
Очаквам вашия отговор и оставам на разположение за допълнителна информация.
 
София
 
Георги Табаков
Председател на УС
Български икономически форум

БА Диабет във Фейсбук