• Новини
  • МНОГО ВАЖНО за всички диабетици, които се лекуват с тези инсулини

Национална кампания за промотиране  на Accu-Chek Performa
 

От  29.03  до  29.04.2010г.   промоционален пакет с глюкомер Accu-Chek Performa  +  100 бр. тест-ленти се предлага на специална цена на територията на аптечната мрежа в цялата страна (приложен списък).  Можете да поръчате промоционалния пакет и на www. marvena.com за 96,00лв с ДДС.

Accu-Chek Performa, използва технология, която осигурява бързо и точно тестване на кръвната захар - само за 5 секунди.  Глюкомерът изисква много малко количество кръвна проба,  автоматично дозира капката и тества на практика безболезнено.

Глюкомерът е точен, защото автоматично компенсира отклонения в температурен диапазон от 6 до 44 ? С,  контролира влиянието на влагата в диапазон от 10 до 90%, компенсира неточности в резултата, причинени от одрасквания по тест-лентата. Прецизният резултат е гарантиран и от автоматичен контрол на срока на годност на тест-лентата.

Наличието на звуков сигнал за състояние на хипо-гликемия и аларма за напомняне улесняват допълнително контрола на кръвната захар. Наличието на памет за 500 резултата и възможност за показване на средни стойности на нивата на кръвната захар за последните 7-, 14- и 30-дни са допълнителни предимства на уреда.

С какво са различни тест лентите за Accu-Chek Performa?

Accu-Chek Performa тест-ленти са произведени по нова интелигентна технология с имплантирани 6 златни интерактивни електрода, които  контролират качеството и гарантират точността на всеки тест.  

Повече информация на    www.marvena.com

БА Диабет във Фейсбук