• Новини
  • Национална среща по програма Найтскаут България - 3-ти и 4-ти декември 2016 година
Застраховка при пътуване
Разработена специално за асоциациите членки на IDF - Европа

През последните месеци IDF – Европа води преговори с водещ британски застрахователен брокер PSR Insurance Brokers Limited, който договори много интересна застраховка за пътуване, подходяща за хора с диабет, живеещи в Европа. Застрахователната полица предлага покритие за диабет при условие, че заболяването се контролира с обичайните медикаменти и че не е свързано с никакви усложнения , като например увредена бъбречна функция, сърдечно заболяване, периферна съдова болест, язви по краката или стъпалата, увреждания на ретината или на нервната система, ампутация на крак или стъпало, увреждане на черния дроб.
Максималната възраст за застрахованите е 70 години.
Полицата предлага комплексно застрахователно покритие на много конкурентни цени. Тя включва покритие на следните рискове:
Анулиране и прекратяване
Спешна медицинска помощ и други разходи
Болничен престой
Злополука
Загуба на багаж, пари, паспорт и документи
Отговорност
Закъснели и пропуснати полети
Правни разноски и асистанс
Полицата, сключена от AXA Insurance UK plc, е на разположение онлайн на сайта на застрахователя за всеки човек, гражданин на повече от 30 европейски страни. За да прочетете най-важното за полицата кликнете тук.
За да получите кратка информация без да трябва да въвеждате лични данни – моля кликнете тук за достъп до сайта на застрахователя.
За пълни подробности и с цел достъп и закупуване на тази застраховка директно от уеб сайта на застрахователя, моля кликнете тук.
 
БА Диабет във Фейсбук