Dexcom вече и в България

Уважаеми членове на Българска асоциация диабет,

Искам да споделя вълнуващи новини за предстоящото пускане на продукт за непрекъснато наблюдение на глюкозата на Dexcom в България.

Пълната характеристика на този продукт както и неговата цена ще бъдат обявени на онлайн презентация следващата сряда, 29-ти Септември в 18:00ч.

(натиснете тук за да научите повече).

Всички са поканени да присъстват на това събитие, без значение дали са хора с диабет, здравни специалисти или членове на пациентски организации.

 

Факта, че тази нова система за непрекъснато наблюдение на глюкозата ще бъде лесно достъпна в България и с техническа поддръжка на български език, е изключително вълнуваща новина за хората с диабет. Нашият екип в Софарма Трейдинг ще бъде партньор на Dexcom в България и ще Ви помага през следващите месеци, за да се увери, че имате всичката необходима информация и сте обучени, за да успеете да помогнете на пациентите да постигнат по-добър контрол над диабета с новата система на Dexcom.

Надяваме се, че вие ще бъдете също толкова ентусиазирани от тази новина, колкото сме и ние.

Моля, споделяйте информацията за презентацията на живо на 29/09 със своите членове, колеги или пациенти, за които може да представлява интерес.

С най-добри пожелания

БА Диабет във Фейсбук